Resolved Question

Beoordeel nu: 1 2 3 4 Gemiddelde beoordeling: 0.00 / 0 beoordelingen

Beste Antwoord

fleur25

IT af van het gewicht (karaat) van elke steen .. maar beide zijn edelstenen .. dus het is niet goedkoop.

Beantwoord door fleur25 1 maand geleden

Answers

linda

misschien over 500 dollar

Beantwoord door linda 1 maand geleden

Beoordeel nu: 1 2 3 4 Gemiddelde beoordeling: 0.00 / 0 beoordelingen

petra

Ik kon het niet geven u een schatting voor ik zie de foto en de details van de pc.

i m in China wegens een diamanten juwelen fabriek. contact met mij opnemen als u hulp over het nodig hebben.

Beantwoord door petra 1 maand geleden

Beoordeel nu: 1 2 3 4 Gemiddelde beoordeling: 0.00 / 0 beoordelingen

annelies

het hangt af van verschillende factoren.1 - karaatgewicht (wat is de karaat van de edelstenen)?

 er was een 10 karaat smaragd werd verkocht voor meer dan $ 1 miljoen.2 - cut-wat is de verlaging van de stenen? ronde, briljant ect ... hoe beter de snede de meer aantrekkelijke de steen kijkt, dus hoe groter de waarde.3 - kleur. wat is de kleur? de levendiger de smaragd, hoe groter de waarde. diamant-zijn ze fancy (gekleurd) of wit? - Fancy gekleurde diamanten zijn veel meer waard dan hun blanke collega's.4 - helderheid-hoeveel fouten ze bevatten? - Foutloos smaragden zijn uiterst zeldzaam en daarom opdracht een grotere prijs per karaat.

is de diamanten vlekkeloos? zo ja, hoe groter de waarde.en tenslotte, zeldzaamheid. grote kwaliteit 1 karaat smaragd zal duurder zijn dan een 1 karaat diamant.U kunt niet een bepaalde waarde op de stenen zonder een grondig onderzoek.oh .. andere factor .. zijn ze natuurlijk of gecreëerd (door de mens gemaakt)?

natuursteen zijn in een grotere vraag en kosten veel meer dan degenen gemaakt.

Beantwoord door annelies 1 maand geleden

Beoordeel nu: 1 2 3 4 Gemiddelde beoordeling: 0.00 / 0 beoordelingen

willemeijn

Het is moeilijk om te helpen zonder dat ten minste een foto. Maar ik kan u vertellen dat het hangt voornamelijk af van de kwaliteit van de stenen. Emerald prijzen kunnen variëren van minder dan 100 dollar per karaat tot meer dan 20.000 dollar per karaat in zeldzame gevallen op basis van verschillende factoren die onder meer de 4C's elders in deze antwoorden genoemd. Diamond waarden kunnen ook variëren op basis van hun kleur en helderheid kwaliteiten ook, maar de prijzen zijn vrij gestandaardiseerd. Ze klinken als ze fatsoenlijk formaat stenen voor een 5 stenen regeling.Ik ben alleen maar gissen ... want ik heb niet de ring gezien en het gebruik van 14kt goud in plaats van 18kt goud beïnvloedt mijn denken proces .... maar je bent waarschijnlijk kijken naar een waarde van tussen een paar honderd dollar tot $ 2000. Meer als de stenen beter zijn dan wat ik verbeelden.De enige manier om zeker te weten is het vinden van ontvangst voor de aankoop of het hebben beoordeeld.

Beantwoord door willemeijn 1 maand geleden

Beoordeel nu: 1 2 3 4 Gemiddelde beoordeling: 0.00 / 0 beoordelingen

  • Previous
  • 1
  • Next